Despre mine

De fiecare dată când găsesc un site interesant, caut să citesc imediat secțiunea despre autor. Probabil așa ni se întâmplă tuturor. Pe cât de curioasă sunt să aflu despre ceilalți, pe atât de greu îmi e să mă descriu aici pe mine.

Sunt Doina, mama lui Alexandru, un băiat de 3 ani vesel, încăpățânat și creț. Dacă cineva mi-ar fi spus acum câțiva ani că voi ajunge de la un blog despre politica la feminin la un blog despre copii, nu l-aș fi crezut. Sau că voi ajunge să mă prezint în primul rând ca mamă. Sau că nu voi mai pierde nopți la birou. Da, un copil te schimbă cu totul, dar câteva constante au rămas: îmi place să muncesc (cred că aș putea intra în categoria workoholic: îmi găsesc singură de treabă și când nu e cazul), am lucrat mult timp în politică și sunt încă pasionată de domeniu, nu mă feresc de eticheta de feministă și îmi cresc și băiatul așa.

Încerc să fiu cât mai relaxată în ceea ce privește creșterea și educarea copilului și să găsesc un echilibru printre atâtea sfaturi de parenting, iar articolele pe care le veți găsi aici vor reflecta asta. Mai multe despre ce vreau să obțin prin acest blog am scris în primul articol.